SUGÁRZÁSVÉDELMI PROTOKOLL A RÁK ELLEN

Sugárzások özönében élünk, annak némi előnyével és sok-sok hátrányával. Az élővilág az emberek, növények és állatok ma már egyre kevesebbet tudnak természetes sugárzásokban tartózkodni. A folyamatosan emelkedő nagy energiájú mesterséges elektromágnesesség okozza.

 

Olyan magas elektroszmog kitettségben élünk, amelynek beláthatatlan egészségi kockázatai vannak. Civilizációs betegségek alakultak ki járványszerűen, mint a halmozott gyulladások, rák, egyéb daganatok, érrendszeri, idegrendszeri, mentális, reumatológiai, hormonális megbetegedések.

shs 5g protection card3

Soha az emberiség történetében nem volt százalékos arányban ennyi daganatos megbetegedés. Vizsgálati anyagokkal igazolt tény, hogy az elektromágneses sugárzás önmagában rákkeltő. A WHO 2B carcinogen kategóriába sorolta, mint lehetséges rákkeltő rizikófaktort. Míg az előbbieket ki tudom iktatni az életemből, addig az elektroszmog mindnyájunkat minden pillanatban láthatatlanul körbe vesz, behatol a testünkbe.

SHSVédelem no

FOLYAMATOS STRESSZ

Vizsgálati anyagokkal bizonyított, hogy nemcsak thermikus hatás a kockázat, hanem sejtpotenciál és sejtkommunikációs zavarok jönnek létre, amelyek következménye, hogy a testünk szerveinek, szervrendszereinek az energetikája gyengül.

Az elektromágneses sugárzások csökkentése, kiemelten segítő, megelőző lehetőség a rák ellen!

AZ SHS TECHNOLÓGIA ALAPELEME A REZONÁTOR, AMI EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON

Épülettartozék, áttelepíthető, áramforrást nem igényel, újrahasznosítási lehetőséggel bír! Ahol ilyen rendszer működik, ott abban a térben már semmilyen egészségügyi kockázat nincs!

MEGSZÜNTETJÜK AZ ANOMÁLIÁKAT

A rendszer alkalmas a geokozmikus, pathogen torzulások és a radioaktív sugárzások, radon sugárzás csökkentésére is. Az a therepauta aki figyelmen kívül hagyja, az ártó sugárzások kockázatait, részeredményeket ér el. A rák megelőzésében jelentős szerepe van a sugárzásvédelemnek! Napjainkban a sugárzásvédelem a környezetvédelem kiemelt szegmense. Nincs érdemi konkurenciánk.

szoba 1 5 Camera a i3

Rendszeresen végzünk akkreditált kalibrált mérőműszerekkel méréseket. A közintézményekben, irodákban mérési kötelezettség van, kockázatértékeléssel a 33/2016 EMMI rendelet értelmében. Felelősek vagyunk a gyermekeinkért, akik sokkal érzékenyebbek az elektroszmogra, mint a felnőttek. A 6 éves gyermek már használja az okostelefont, digitális iskolákba jár. Folyamatosan építik az 5G hálózatokat a 2G, 3G, 4G mellett. Az 5G nagyteljesítményen valószínűleg megemelheti a daganatos megbetegedések számát.

Transzformátor, magasfeszültségű távvezeték közelsége kiemelt kockázat. Úgy tudunk “digitális detoxot” létrehozni, hogy közben minden digitális és smart eszköz tökéletesen működik!

Ezt az SHS létrehozza az otthonokban, munkahelyeken, iskolákban, óvodákban stb. úgy, hogy élvezhetjük a digitalizáció előnyeit.

Forrás: eletigenlok.hu

Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Fel