A Spaceharmony-system Kft., amely egy magyar innovatív kutatásfejlesztő cég, jellemzően sugárzások elemzésével és sugárzásvédelmi technológiák megalkotásával foglalkozik.

Feladatunkhoz tartozik az adott személyre vagy területre, épületre vonatkozó sugárzásvédelmi tanácsadás, a sugárzásmérések a legmodernebb akkreditált, rendszeresen kalibrált eszközökkel való végzése, az adatok minden lehetséges károsító hatást figyelembe vevő komplex kiértékelése, valamint a védelmi rendszer garanciával ellátott szakszerű kiépítése és ehhez kapcsolódva jegyzőkönyvben rögzített kontroll mérések elvégzése.

A Spaceharmony Holding, amely nemzetközi szabadalmak kizárólagos hasznosítási jogát birtokolja, székhelye Londonban található. Nemzetközi értékesítés jelenleg a Benelux Államokban, az Egyesült Királyságban és Magyarországon történik. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az épületvédelmi és lokális technológiák értékesítését elsősorban Franchise módszerek alkalmazásával világszerte kiterjesszük. A magyar feltaláló és kutató csoport több évtizedes kutatási tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik.

100 magyar talalmany 3D

AZ SHS SUGÁRZÁSVÉDELMI TECHNOLÓGIÁK  A 100 LEGÉRDEKESEBB  MAGYAR INNOVÁCIÓ  DÍJAZOTT TALÁLMÁNYA 2020-BAN

Referencia

Az alábbi helyeken végeztünk elektromágneses sugárzásmérést és kockázatértékelést

Szabadalmak

TANÚSÍTVÁNYOK

Jegyzokonyv kivonat kartya HU 1
Jegyzokonyv kivonat kartya HU 2

SHS SYSTEM

SpaceHarmony System Kft.

Telefon

Email

Cím

Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Fel