100 LEGJOBB MAGYAR INNOVÁCIÓ KÖZÖTT AZ SHS

100 magyar innov spaceharmony pdf 1

Az innováció rövid leírása


A jelenlegi környezeti realitások szükségessé teszik, hogy új megközelítésben gondoljuk át munkahelyeink, otthonaink, iskoláink elektroszmogvédelmi támogatottságát. A feltaláló megalkotott egy mindmáig egyedülálló olyan energia átalakító rendszert, amely képes a körülöttünk igazolhatóan jelen lévő káros sugárzási szintek döntő többségének a jog szabályban előírt egészségügyi határértékek alá történő csökkentésére.

Milyen stádiumban van?


Mindkét termékcsoportunkkal jelen vagyunk a magyar piacon. Projektek nagy számban kerültek megvalósításra magánlakásokban, irodákban, intézményekben, óvodákban, iskolákban, ipari létesítményekben.

Eddig elért eredmények, az innováció várható társadalmi hasznossága

A termék a tudomány és technika legkorszerűbb vívmányainak használhatósága mellett biztosít tudományos alapú, gyakorlatban hasznosítható egészségügyi kockázatcsökkentő megoldásokat az egyre nehezebbé váló környezeti adottságok között. A káros sugárzások jelensége mindenkit, mindenütt széles körben érinthet.

Referenciák, díjak, médiamegjelenések

CEWE Magyarország Kft., Budapest; Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Budapest; Hypoxi Szépségstúdió, Debrecen; Yóga Harcművészeti objektum, Veszprém; Meséskert Óvoda, Budapest; Autósbolt, Ajka; iTeam Holding Zrt., Budapest; UniCity Kft. irodaépület, Budapest; Holimed Bt. Orvosi rendelő, Budapest; Rónaszéki és Társa Kft., Budapest.

A továbblépéshez szükséges

A sugárzásvédelem szükségességének bemutatása a lakossági, a vállalati, illetve a közigazgatási szektor számára, ismeretterjesztő előadássorozatok szervezése. Az ipari méretű sorozatgyártás megindítása, további akkreditált mérőlaborok felállítása. A bel és külföldi piaci jelenlét kiterjesztése újszerű marketing és értékesítési megoldásokkal. Támogató partnerek megtalálása.

ÉPÜLETEK SUGÁRBIOLÓGIAI VÉDELMI RENDSZERE

A találmány hatékonyságát független laboratóriumi mérések (finnországi Verkotan) igazolják. A műszaki találmány védett, kizárólagos tulajdon és felhasználói jogával egyedül a jogtulajdonos rendelkezik.

Képes arra, hogy mentesítse az elektroszmogtól otthonain kat, munkahelyünket, közvetlen és közvetett környezetünket, műszeresen mérhető módon (hitelesített műszerpark, akkreditált mérés), egyszeri beruházással járó, megfizethető árfekvésű, helyszíni mérést követő telepítéssel, költség nélküli üzemeltetéssel,
felelősségvállalással, komplexitással, áramforrás nélkül, a helyi körülmények változása esetén szükséges időszaki korrekciókkal, kezelést, karbantartást, szakértelmet nem igénylő módon, hosszútávú garanciával.

A rendszer felépítése alapvetően három elemből áll:
rezonátorból, rezgőkörből és szabályozó/irányító egységből. A berendezés innovatív módon hasznosítja a csőrezonancia mint speciális tudományterület alapvetéseit. A rezonátoron belüli csőrendszer hossza, elrendezése, illetve méretezése a káros sugárzás 10 11 ismert frekvenciáinak, hatásainak és teljesítményeinek figyelembevételével került kialakításra, rendkívüli pontossággal.

A berendezések időben folyamatosan, hangkibocsátás nélkül, megújuló energiák segítségével berezonálják a tér összes, aktuálisan jelen lévő káros frekvenciáit, a burkolatok mögé/alá/fölé elhelyezett nanotechnológiás rezgőkörrendszer segítségével. A telepítés során kialakításra kerülő rezgőkör (speciális ötvözetű huzal) segítségével „begyűjtésre” kerülnek a környezetben lévő káros sugárzások, amelyek a szabályozó, irányítóegység közreműködésével átalakulnak egyrészt feszültséggé, másrészt minimális hővé, harmadrészt az emberi test sejtjei vektori eredőjének meg felelő optimális frekvenciákká.

A telepítéssel a rendszer nemcsak a jog szabályban leírt egészségügyi határértékek alatti értékeket produkál, hanem megfelel az ennél minden dimenzióban még szigorúbb épület sugárbiológiai határ értékeknek is, a berendezés egyidejűleg lát el épületbiológiai, egészségügyi, földvédelmi és lokális funkciókat.

Kevés alkatrészből épül fel, ezért minimális helyigénnyel fejtheti ki előnyös hatását. A megoldás nem igényli az épületszerkezet átalakítását, így gyorsan, kis élőmunka ráfordítás mellett valósítható meg. Működtetéséhez nincs szükség külső aktív energiaforrásra, pontosabban villamos energiára, így az a szakember által, a mérést követő értékelés után kijelölt helyen beépíthető.

Az innovatív megoldásnak köszönhetően a berendezés lehetővé teszi az élőlények számára a hasznos frekvenciatartományba eső sugárzások fenntartását, és így még kedvezőbb, egészségesebb feltételeket teremthet a védett környezetben élők számára.

Választ ad arra, hogyan lehet rendeltetésszerűen használni korunk új tudományos technikai vívmányait azok esetleges káros hatásainak érvényesülése nélkül. Fontos részelemévé válhat pl. az ún. „SMART CITY”, az „ÖKO HOME”, a „MODERN VÁROSOK PROGRAM”, a „MODERN FALVAK”, illetve a „DIGITÁLIS JÓLÉT PROGRAM” projekteknek.

EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

SHS SMART védelmet biztosít a minden napos használati multimédia és okos eszközök által koncentráltan jelen levő
ártalmas háttérsugárzásra.

Ezeknek a védőeszközöknek a megfelelő anyagösszetételű kompozíciója az elektromágneses sugárzások jelentős részét
képes eltéríteni, elnyelni. Továbbá bizonyos szerves eredetű organizmusok képesek az őket érő elektromágneses sugárzást saját
anyagcseréjükben, életciklusukban hasznosítani, és miközben a sugárzásokban közvetített energiát felhasználják, annak káros hatásait is képesek megszüntetni. Az SHS SMART védőeszközök számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A legfontosabb ezek közül, hogy a sajátos kialakítású háznak és az abban elhelyezett, szokásostól eltérő összetételű hatóanyagnak köszönhetően kis térfogatigényű eszközzel hatékony elektromágneses sugárzás elleni védelmet lehet megvalósítani viszonylag nagy területen.

shs cars krom

EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

Az autó zárt terében, de az emberi testen kívül lévő háttérsugárzás nagysága akár 45–50szerese is lehet a kültéri értékeknek. Modern autóink modern elektronikával rendelkeznek. E rendszerek káros hatásai észrevehetetlen módon körbevesznek bennünket.

Az SHS CARS technológia utazás közben is sugárzás szempontjából rendezett életteret biztosít számunkra.

SHS RELAX/SHS WORKSTATION

Egyes munkakörök esetén több időt töltünk az íróasztalunknál vagy az irodánkban, mint más közösségi helységben, így e mikrokörnyezet védelme kiemelten fontos a hosszútávú egészségkárosodás elkerülése, valamint az egészségmegőrzés, komfortérzet terén. A személyes munkakörnyezet sugárzásvédelme elsődleges szempont a hatékony és produktív munkavégzés érdekében.

Az SHS RELAX ugyanilyen hatást fejt ki otthonunkban.

shs workstation
Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Fel