” A mobiltelefonnal besugárzott agy az emberiség legnagyobb kísérlete. A számlát talán csak pár évvel később kapjuk meg.”

Prof. Leif G. Salford, Lund Egyetemi Kórháza idegsebészetének vezetője

Az 5G sugárzás semlegesítése

Az elektromágneses sugárzással foglalkozó szakértői csapat által létrehozott védelmi kártya az okostelefonok SAR értékét 2 W/kg alatt tartja minden élethelyzetben, akár napi 15 órás aktív használattal. 2 W/kg alatt már nincs egészségi kockázat.       

5gsavecard new colors

Válassza az 5G Protection Card megoldást és csökkentse tudományosan igazolt módon a káros 5G-sugárzást. A Verkotan laboratórium független tesztjének eredménye alapján az 5G Protection Card bizonyítottan csökkenti az EMF- és az RF-sugárzást. Ne dőljön be a hamis ígéreteknek!

Kep4

Az elektromágneses sugárzással foglalkozó kutatócsoport több éven keresztül fejlesztette és tesztelte a kártyában alkalmazott modulációs technológiát. Az 5G Protection Card szabadalmaztatott technológia közel 90 országban.

shs 5g protection card4

A SAR értékeket azért szükséges nagyon komolyan betartani, mivel tudományosan igazolt, hogy annak határértékei alatt nincsenek egészségi kockázatok a rendszeres okostelefon használatakor. Az telefontokba helyezendő védelmi kártya a SAR értékeket 2 W/kg alatt tartja, ezáltal tökéletes biztonságba kerül akár napi 15 órás aktív használattal is.

telefonvedelem rozsaszin kartya

Miért vagyunk mások?

5gsavecard black small

Az 5G Protection Card olyan egyedi megoldás, melyet arra fejlesztettünk ki, hogy megvédje szervezetünket az 5G-hálózatok által kibocsátott káros sugárzástól. A kártya szabadalmaztatott technológia közel 90 országban.

5gsavecard rose small

Az 5G Protection Card használata egyszerű – mindössze annyit kell tennie, hogy telefonja vagy egyéb 5G-képes készüléke hátuljára helyezi és a kártya máris működésbe lép. Használat során a kártya a beérkező jelek intenzitásának és frekvenciájának szabályozásával anélkül csökkenti az emberi test által elnyelt sugárzás mennyiségét, hogy befolyásolná a jel minőségét vagy az eszköz teljesítményét.

5gsavecard white small

Az 5G Protection Card teljesítményét tudományos kutatások és tesztek igazolják. A kártyát független laboratóriumok és kutatóintézetek vizsgálták; az eredmények azt mutatták, hogy hatékonyan, akár 90%-kal is képes csökkenteni a fajlagosan elnyelt teljesítményt (SAR), azaz az emberi test által elnyelt sugárzás mennyiségét.

ISIMG 826482 small
SHS telefonvedelem fekete1

Gyakori kérdések

Az 5G Protection Card egy kis méretű, hordozható eszköz, amely csökkenti az 5G-eszközökből származó, az emberi test által elnyelt elektromágneses sugárzás mennyiségét.

Az 5G Protection Card csúcstechnológiája korlátozza és mérsékli az 5G elektromágneses mezők intenzitását, csökkentve az emberi test által elnyelt sugárzás mennyiségét.

Igen, az 5G Protection Card használata teljesen biztonságos. A kártya semmilyen sugárzást nem bocsát ki, illetve nem zavarja az elektronikus eszközök teljesítményét sem.

Nem, az 5G Protection Card semmilyen módon nem befolyásolja az elektronikus eszközök teljesítményét.

Igen, az 5G Protection Card rendkívül egyszerűen
használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy telefonja vagy egyéb elektronikus eszköze hátuljára helyezi, és a kártya máris megkezdi az Önt érő sugárzás
mennyiségének csökkentését.
Az 5G Protection Card élettartama hosszú, több évig is hatékonyan működik.
Igen, az 5G Protection Card bármely olyan elektronikus eszközzel használható, amely 5G-sugárzást bocsát ki, beleértve az okostelefonokat, tableteket és laptopokat is.

Az SAR (Specific Absorption Rate), vagyis a fajlagosan elnyelt teljesítmény az emberi test által az elektronikus eszközök használata során elnyelt elektromágneses sugárzás mennyiségének kifejezésére szolgál.

SHS SYSTEM

SpaceHarmony System Kft.

Telefon

Email

Cím

elektro szmog vedelem blog kiemelt
Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
EUR euró
Fel