5G PROTECTION CARD – fekete

Az 5G Protection Card bevezetésével elérhetővé tesszük az Ön számára az ideális megoldást, amellyel akár 5G-hálózatok használatakor is gondoskodhat digitális eszközei sugárzás elleni védelméről. Bankkártyaméretének és kényelmes kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető: egyszerűen csak helyezze eszköze és a védőtok közé, és már használhatja is!

Az 5G Protection Card eszközt a nagyfrekvenciás forrásokból – mint például az 5G- hálózatok – eredő elektromágneses sugárzás káros hatásainak mérséklésére fejlesztettük ki. A sugárzások akár 70-90%-át is képes blokkolni, ami elősegíti az Ön egészségének védelmét és a káros elektromágneses mezőknek való kitettség csökkentését.

Az eszköz különböző színekben érhető el, így mindenki kiválaszthatja a stílusának megfelelőt. Egyszerűen felhelyezhető a telefonra vagy bármely más elektronikus eszközre. A kártya használatához nincs szükség egyéb akkumulátorra vagy töltésre, és nem befolyásolja a telefon jelerősségét, illetve teljesítményét sem.

Az eszköz használatával hatékonyan csökkentheti az elektromágneses sugárzás emberi testre gyakorolt negatív hatását. Kompakt kialakításának és egyszerű felhelyezésének köszönhetően bárhol használható, biztosítva a káros sugárzás elleni folyamatos védelmet. Az eszköz továbbá rendkívül tartós, ezáltal évekig gondoskodik a védelméről.

• Okostelefonok, tabletek, laptopok számítógépek nagyfrekvenciás sugárzàsàt csökkenti 5g hálózatokig
• Bankkártya méretű
• Az 5G Protection Card a telefontok és a digitális eszköz közé helyezve használható

CR80 kártya méret 85,6 x 54 mm. Alapanyag: PVC 0,76 mm (30 mm + hatóanyag), fényes felület, vízálló laminálással Két oldalas színes nyomás (4+4 C).

KEDVEZMÉNYES CSOMAG ÁRAK

  • 1 db 5G Protection Card -> 45 000 Ft
  • 2 db 5G Protection Card (Duo Pack) -> 84 000 Ft (42 000 Ft / db)
  • 6 db 5G Protectio Card (Family Pack) -> 240 000 Ft (40 000 Ft/ db)
  • 12 db 5G Protection Card (Pro Pack) -> 456 000 Ft (38 000 Ft/ db)

45000 Ft

ISIMG 826482 vagott scaled
5G protection card black

AKKREDITÁLT, FÜGGETLEN TANÚSÍTVÁNYOK:

Az 5G Protection Card tekintetében elvégzett független tesztek eredményei alapján a kártya 70-90%-kal igazoltan csökkenti a 2G-, 3G-, 4G- és 5G-frekvenciáknak való kitettséget. Nyugodt lehet, tudva azt, hogy gondoskodunk védelméről, miközben továbbra is kapcsolódik a körülöttünk lévő világhoz.

A teszteket semleges környezetben, a Verkotan laboratóriumban végezték, ahol pontos adatokat mértek.A kutatás-fejlesztés eredményeként megjelenő valamennyi új sugárzásvédelmi termékünk hatékonyságát a Finnországi Verkotan akkreditált laboratóriumában független méréssel igazoltatjuk.

A Verkotan laboratórium tudósai és fizikusai világszínvonalú technológiákkal, mérőrendszerekkel és tudással rendelkeznek. Ilyen laboratóriumi körülmények között mérték és tesztelték a Nokia eszközöket is.

Verkotan teszt

Kep4

Hasonló Termékek

Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Fel