VILÁGHÍRŰ MAGYAR TALÁLMÁNNYAL VÉDEKEZHETÜNK AZ ELEKTROSZMOG ELLEN

Amikor a hétköznapokban az tapasztaljuk, hogy folyamatosan fáj a fejünk, ingerlékenyek vagyunk, többnyire kezdődő betegséget vagy fronthatást sejtünk a háttérben. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni az életünkben folyamatosan jelen lévő elektroszmog káros hatását sem.

Észrevétlenül hálóznak be bennünket a kis- és nagyfrekvenciás sugárzások, melyek elektroszmog formájában csapódnak le, és hagynak nyomot a szervezetünkben. Egy magyar találmánynak köszönhetően azonban védekezhetünk ellene. Juhász Jánost, az SHS system műszaki védelmi rendszer kutatásfejlesztőjét a csernobili jelenség motiválta, hogy elindítsa azt a 25 éves innovációt, amely ma már egy működő, és nemzetközi szinten elismert sugárvédelem. Munkatársaival együtt kifejlesztették az úgynevezett épületvédelmi technológiát, de rendszerük alkalmazható autóban, vagy akár egy személyes mobiltelefonon is.

IMG 9891 small

Soha az emberiség történetében nem volt százalékos arányban ennyi daganatos megbetegedés. Vizsgálati anyagokkal igazolt tény, hogy az elektromágneses sugárzás önmagában rákkeltő. A WHO 2B carcinogen kategóriába sorolta, mint lehetséges rákkeltő rizikófaktort. Míg az előbbieket ki tudom iktatni az életemből, addig az elektroszmog mindnyájunkat minden pillanatban láthatatlanul körbe vesz, behatol a testünkbe.

– Megterheljük a levegőt elektroszmoggal. A digitalizáció, a robotizálás korában cirka 8 milliárd mobiltelefon van a Földön – osztotta meg a Lokállal a döbbenetes adatot Juhász János munkatársa és felesége, Juhászné Molnár Marianna sugárzáskutató. – Az elektroszmog veszélyeinek az alapja a sejtkommunikációs zavar. A digitalizációs terheléssel elveszítettük a természetközeli állapot energiáit, ez pedig fizikai tünetekben is jelentkezik. Egyre több az elektro-hiperérzékeny, depressziós, autizmusban, dekoncentráltságban, fáradékonyságban, alvászavarokban, bizonytalan eredetű fülzúgásban, fejfájásban, ingerlékenységben, érdektelenségben szenvedő ember, és a tünetek zöme sajnos már a gyerekeknél is előfordul. Az okok között ott lehet az elektroszmog, mint stresszhatás. A Nemzetközi Elektroszmog Kutató Intézetek vizsgálati anyagai egyértelműen igazolják, hogy a sugárzások, mint kiemelt rizikófaktorok is hozzájárulhatnak minden betegség kialakulásához. Jelenlétükkel nehezítik azok gyógyulási esélyeit, sőt önmagukban is okoznak megbetegedéseket. A WHO az elektroszmogot kiemelt rizikófaktornak minősítette, 2B rákkeltő kategóriába sorolta ugyanúgy, mint a dohányzást vagy az alkoholt. Nem a fejlődés a probléma, hanem az, hogy olyan gyorsan következett be, hogy hatalmas lett a szakadék a védekezés és a fejlődés között.

A szakemberek által kifejlesztett SHS system technológia lényege, hogy az épületekben mérhetően csökkenti a sugárzást, és átalakítja a természetes állapotnak megfelelő frekvenciává és hővé, így egy láthatatlan aurát kap az épület, amelyben az egészségügyi kockázat alá csökken az elektroszmog. A szűrő telepítése úgy kezdődik, hogy  akkreditált mérőműszerekkel diagnosztizálják az épületet, majd a határértékek alá viszik valamennyi sugárzási paramétert. Három hét után kontrollméréseket végeznek, amelyek igazolják, hogy az épület hivatalosan is zöld. Ez a lehetőség nem csupán intézményi szinten működik, de a lokális védelem akár egy autón, repülőgépen, tömegközlekedési eszközökön belül, sőt a mobiltelefonra illesztve is hatékony.

Mi is az az elektroszmog?

Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van. Kevés az olyan pont a bolygón, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető. További terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, az elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak. Az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére.

Törvény van rá:

A jogharmonizálás keretében 2016. november 29-én hazánkban is életbe lépett az EU 2013-ban elfogadott direktívájára épülő törvény, az elektromágneses terek hatásának kitett munkavállalókra vonatkozó minimális egészségi és biztonsági követelményekről [33/2016. (XI. 19.) Emmi rendelet]. Az EU-ban és hazánkban végzett egészségügyi elemzések alátámasztották, hogy az „e” sugárzások károsító hatása már nem csak a munkahelyeken, hanem a lakosság körében, a lakásokon belül is kimutatható. A munkáltatók felelősségét a munka törvénykönyve és más jogszabályok is megszabják.

Bevásárlókosár
hu_HUHungarian
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Fel