AZ ELEKTROSZMOG

Elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magába, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében. Manapság kevés az olyan pont a bolygónkon, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség. Ezen felül további terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is, a elektromágneses sugárzások pedig változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázati következményekkel járnak.

Az ember létfontosságú szerveinek 70% feletti a víztartalma, vérünk hemoglobinjának pedig van vastartalma is amely mágnesezhető és így molekulái külső hatással rezgésbe hozhatóak.

A megnövekedett elektroszmog lehetséges egészségügyi kockázatai lényegileg az alábbiak szerint nevesíthetőek, illetve a feltüntetett egészségügyi problémákkal hozhatóak összefüggésbe

alvászavarok
szédülékenység
gyakori hányinger
kiütések
székletproblémák
gyakori fáradtság
cukorbetegség, IR
impotencia, frigiditás
termékenyítő képesség csökkenés, meddőség
korai abortusz
pajzsmirigy problémák hormonális problémák miómák, ciszták
vetélés (medicalonline.hu 20180701) koncentrációhiány

depresszió
pánik szindróma
fejfájás
fülzúgás, halláskárosodás
embólia
trombózis
feji melanomás betegségek
gyulladások
különböző daganatok
teljesítmény csökkenés
látásromlás
gyermekkori leukémia
reumatikus gyulladások
ízületi problémák
izomsorvadás
elektro hiperérzékenység

keringési zavarok
súlyosabb esetben szív- és keringési problémák, akár
DNS mutációk is (webbeteg.hu 20160701 WIFI allergia)
kevesebb anyatej (szülés után)
meghosszabbodó rehabilitáció műtétek, sérülések után
alkohol-, dohány-, illetve drogfüggőség
epileptikus rohamok
lassúbb gondolkodás
sclerosis multiplex
alzheimer kór
skizofrénia
lassabb reflexek

A sugárzás, mint észrevétlen jelenség az emberi szervezet és általában az egész élővilág számára a közvetlen környezetünkben úgy van jelen, hogy arról valós, érzékelhető, aktuális tudomásunk lenne.

Ily módon az elektroszmog folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Mivel ma már az otthonainkban, a munkahelyünkön és az autóinkban, közlekedési eszközeinkben sem vagyunk biztonságban, így az egészséges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett elengedhetetlen részévé vált a mindennapjainknak a sugárzás elleni védelem is.

AZ ERŐ A KEZÜNKBEN VAN, DE MILYEN ÁRON?

Manapság a szórakoztató tevékenységeink és a mindennapos munkánkhoz használt eszközeink nagy része olyan technológiákból érhető el, amelyeket hosszú időn át a kezünkben tartunk. Soha nem volt még annyi erő a kezünkben, hogy kommunikálni, beszélgetni, játszani, információt találni és üzleti tevékenységet tudjunk folytatni laptopokkal, mobiltelefonokkal, tabletekkel és más modern elektronikus eszközökkel. Ennek az erőnek azonban ára van: potenciális egészségügyi kockázatokat hordoz magában az eszközeink által előidézett elektromágneses mezők miatt. Komoly kitettséget okoz az elektromos vezetékeink és hálózataink kisfrekvenciás térereje is. A mikrohullámú sütőnk, az elektromos fogkefénk, a hajszárítónk, a fénymásolónk és egyéb más elektromos berendezéseink pedig maguk is sugároznak.

Egyre jelentősebb egészségügyi terhelést jelent számunkra a nagyfrekvenciás hálózataink sugárzása is, amely az évről évre intenzívebb rádiófrekvenciás- és más jeladókból, melyek észrevétlenül jelen vannak körülöttünk és elektroszmog formájában hatnak vissza ránk. Az elektroszmog az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magában, amely mindenütt jelen van, a folyamatos, egyre gyorsuló technológiai fejlődés következtében. Így ma már szinte nincs is olyan pontja a bolygónknak, ahol ne lenne érzékelhető és mérhető ez a jelenség.

Az általunk használt hordozható és kompakt elektronikus eszközöket közvetlenül használjuk kézzel elérhető távolsággal, így nincs védelem az eszköz és a test között. A laptopok és a tabletek szorosan közel vannak hozzánk, a mobiltelefonok pedig közvetlenül érintik a fejünket, testközelben hordjuk őket, a „harmadik kezünkké” váltak.

MI VÉD MEG MINKET?

SHS A VÉDELMEZŐ

Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert.

Egy olyan védelmező egységet, mely kiszűri és egyben csökkenti is az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást és a negatív földsugárzásokat egyaránt, ezáltal lényegesen csökken az ezen behatások által kialakulható egészségkárosodások, megbetegedések rizikója.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával megnyílnak a sejthártyák, a sejtpotenciál zavarok rendeződnek. Sejthártyák elektromagnetikus vezérlési potenciálja stabilizálódik, ezáltal a sejtpotenciál és sejtkommunikációs zavarok jelentősen mérséklődnek esetlegesen megszűnnek (a mobiltelefonálás, az alap sugárterhelés, a wifik, a számítógépek, az elektromos

háztartási berendezések használata ellenére is). Tehát, az egészséges szervek, szervrendszerek működésének alapfeltétele a sugárzásilag rendezett élettér. Energetikailag és funkcionálisan is támogatjuk az emberi pszichoszomatika ideális működését.

Ez a VédelMező rendszer alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe kapcsoltuk őket.