ELEKTROSZMOG
A LÁTHATATLAN KÁRTEVŐ

Nem látod

Nem hallod

Nem érzed

Mi az?

Mi az elektroszmog?

Az elektroszmog jelenléte nem észlelhető a legtöbb ember számára mindaddig, amíg nincs más hatás ami érné testünket és amíg az folyamatosan védekezik az elektromágneses interferencia ellen. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyen- súlyban maradjunk.

Amikor azonban ezek a hatások túl erősek, testünk tüneteket produkál, ily módon az elektroszmog megszakítja a normális sejtkommunikációt.

Az elektroszmog vonatkozik mindazon elektromágneses terekre  akár természetes akár mesterségesen gerjesztett sugárzások melyek az emberi szervezetben stresszt váltanak ki azzal, hogy befolyásolják a sejtek nyugalmi állapotát és ily módon negatívan csökkentik a sejtmembrán potenciálját.

HOGYAN HAT RÁNK AZ ELEKTROSZMOG
HA NEM ÉRZÜNK SEMMIT?

Ezek a káros hatások különböző megbetegedéseket okozhatnak vagy akár azok rizikóját növelik.

Jelenlétük mindenhol fellelhető ahol elektromos készüléket használnak és csekély mennyiségben a természetben is előfordul.

Az élő szervezetek mindig is kölcsönhatás- ban voltak az elektromágneses jelenségekkel, a minket körülvevő sugárzás egy része ugyanis természetes forrásokból származik.

Ilyen természetes források például a kozmikus háttérsugárzás, a Napból származó rádiófrekvenciás jelek, vagy a villámok által létrehozott rádiófrekvenciás impulzusok.

Mivel nem érezzük közvetlenül az elektromágneses szennyezés hatásait és a testi tünetek sem jelennek meg azonnal, nehéz megállapítani és kapcsolatba hozni a kiváltó okokat.

Jó lenne, ha a tünetek csupán pl. megfázásokra korlátozódnának de mivel ezek a hatások állandóak és mindenütt jelen lehetnek a testünk biológiai mérője végül kiakad a felhalmozott stressztől. Mivel nem ismerjük fel a tüneteket, így a mindennapi stresszhez és vírusokhoz kötjük ezeket. Hisz így a legkönnyebb.

Az utóbbi 40 évben a sugárzási szint egy átlagos városi lakos számára a természetes szint kb. 350-szeresére nőtt. Az embereket éppen ezért már régóta foglalkoztatja a kérdés: Milyen biológiai hatásai vannak az elektromágneses sugárzásoknak? Ezek hogyan mérhetők?

Színtelen. Szagtalan. Kitapinthatatlan.
Nincs olyan érzékszervünk amivel a jelenlétét érezhetnénk vagy megtapasztalhatnánk…

ISMERJÜK MEG! MÉRJÜK MEG!

SUGÁRZÁSMÉRÉS

A vizsgálandó környezet terhelésének megállapítása.

A sugárzások mérése hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti mérőműszerekkel történik, a mérés, jegyzőkönyv dokumentáció és védelemre vonatkozó műszaki javaslattétel kidolgozott protokoll alapján történik. ez egy nemzetközi sztenderken alapuló folyamat, melynek eredményeként az általunk alkalmazott védelmi rendszer az SBM 2015 Nemzetközi Épületbiológiai Ajánlásnak felel meg.